Zwangerschap

Zwanger! Gefeliciteerd!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in zwangerschapsfotografie. Op deze pagina lees je informatie over de verschillende opties voor een zwangerschapsshoot. Als je meer wilt weten, een zwangerschapsfotografie cadeaubon wilt bestellen of een afspraak wilt maken neem dan contact met mij op.

Een zwangerschapsshoot bij SudeLa Foto kan op locatie naar wens of in de studio plaatsvinden. Tijdens de shoot worden er meerdere foto’s van jou en je zwangere buik gemaakt waardoor je deze bijzondere periode in je leven vastlegt. Wil je tijdens de shoot wisselen van outfit dan is die ruimte er. We maken foto’s waar jij en je partner jullie goed bij voelen. Een blote buik is mooi, maar ook een dikke buik bedekt met een mooi shirt is prachtig.

Natuurlijk is het ook mogelijk als broertjes en zusjes mee gaan op de foto!

Heb je zelf een idee gezien die je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren dan met mij zodat we kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn.

De negen maanden serie!

Een zwangerschap is zo bijzonder. Een klein wondertje, zo klein en zo speciaal. Lijkt het je leuk om gedurende je zwangerschap de groei van je buik op foto’s vast te leggen, ook dat kan bij SudeLa Foto. Je komt dan 7 momenten tijdens je zwangerschap en 1 moment na de bevalling bij mij in de studio. Na elk fotomoment krijg je van mij de foto in hoge resolutie toegestuurd.

Aan het einde van de serie bewerk ik alle foto’s samen tot één gave foto waar de groei van jouw buik prachtig te zien is!

Prijzen

9 Maanden fotoshoot

Foto in de studio bij 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9 maanden en
de afsluitende foto na de bevalling met de kleine.
De 8 bewerkte foto’s digitaal in hoge resolutie
De 8 foto’s bewerkt tot 1 foto digitaal in hoge resolutie
Ongeveer 10/15 minuten per fotomoment
€110,00

Zwangerschapsshoot in de studio

60 minuten foto’s maken in de studio
Verschillende samenstellingen en/of kledingwissel mogelijk
12 bewerkte foto’s digitaal in hoge resolutie
€90,00

Zwangersschapsshoot op locatie

60 minuten foto’s maken op locatie
(bv. bos, water enz.)
Verschillende samenstellingen en/of kledingwissel mogelijk
12 bewerkte foto’s digitaal in hoge resolutie
Reiskosten: vanaf een straal van 10 km €0,20 per kilometer
€100,00