#1 – Do more of what makes you happy ♡

Doen waar je gelukkig van wordt… Hoe doe je dat? Dromen, durven en doen!
Rekening houden met de mensen om je heen, maar je niet tegen laten houden om voor je eigen geluk te gaan. Laat ik het doen!

Eerder kon ik jaloers zijn op mensen met een passie, mensen met dromen, mensen die energie halen uit dat wat ze zo ontzettend graag doen… Tot ik het zelf mocht ervaren. Een passie hebben, een anavar vs winstrol droom hebben, en energie krijgen van dat wat ik zo ontzettend gaaf vind om te doen, FOTOGRAFEREN!!

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen. Wat begon als iets wat ik gewoon leuk vond om te doen, werd een heerlijke bezigheid waar ik geen genoeg van kon krijgen!

Ik ben naposim me steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en steeds meer gaan doen, proberen en experimenteren.

En soms gebeuren er dingen in het leven die je aan het denken zetten…
Doen waar je gelukkig van wordt. En dat ga ik doen! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben aan de slag gegaan met een website. Een site waar iedereen lekker kan rondkijken wat ik heb gedaan en welke leuke dingen er nog gaan komen!

Ook wordt er hard gewerkt om de studio die tot op heden elke keer in de woonkamer werd opgebouwd, een vaste plek te geven in de garage (straks dus de studio :)).

Een hoop leuke dingen, nieuwe energie en gave plannen. En dat onder de naam:

SudeLa Foto

Ik heb onwijs zin in dit nieuwe avontuur! Doen waar ik gelukkig van word, fotograferen!!

Liefs,
Suzanna ♡